E-mail: hi@familyfully.com

Arturo Vidal

Nimi: Arturo Vidal ( Arturo Erasmo Vidal Pardo )
Syntymä: 22. toukokuuta 1987
Ikä: 35 vuotta vanha
Syntymäpaikka: Santiago, Chile
Pituus: 5 jalkaa 11 tuumaa
Ammatti: jalkapalloilija, urheilija
> Tunnisteet: pelaaja, urheilija, jalkapallo
Suhteen tila: naimisissa
Lisätietoja: Wikipedia, Instagram, Facebook, Twitter
5.0/5 (1 ääntä)
Sisältö: esitys

Arturo Vidal: elämäkerta
Chilen keskikenttäpelaaja Arturo Vidal, lempinimeltään King Arthur and The Warrior, tuli tunnetuksi sinnikkästä ja aggressiivisesta pelityylistään Juventuksessa, Bayern Münchenissä ja Barcelonassa. Aloittaen uransa Etelä-Amerikan Colo-Colo-joukkueessa, hän voitti 3 Primera-sarjan mestaruutta. Ja useiden Euroopan kultamitaleiden jälkeen hänet nimettiin yhdeksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista. Hän osallistui toistuvasti America’s Cupiin ja UEFA:n Mestarien liigan finaaliin.

Lapsuus ja nuoruus
Arturo Vidal, jonka koko nimi on Arturo Erasmo Vidal Pardo, syntyi Chilessä Santiagon pääkaupunkiin 22. toukokuuta 1987. Hänet kasvattivat yhdessä kolmen veljen kanssa vihannesliikkeen omistaja Erasmo ja hänen vaimonsa, kotiäiti Jacqueline.

Isä ei ollut hyvä perheenisä ja kerran humalassa, melkein poltti pienen huoneen, jossa äiti nukkui neljän lapsen kanssa. Tämä tapaus johti vanhempien avioeroon ja pakotti 9-vuotiaan Arturon työskentelemään tallissa. Vapaa-ajallaan hän oli kadulla ja pelasi jalkapalloa muiden poikien kanssa. Yhdessä vaiheessa, kun tilanne muuttui monimutkaiseksi, teini päätti käyttää kykyjään ja fyysisiä kykyjään pelastaakseen perheensä kurjalta elämältä ja ryhtyi korkeasti palkatuksi ammattilaispelaajaksi. Hänen äitinsä antoi hänen käydä treeneissä joka päivä, ja Arturo katosi koko päiväksi kentällä, joka sijaitsi lähellä taloa, ja 11-vuotiaasta lähtien alkoi opiskella amatöörikerhossa.

Sitten mekaanikkona työskennellyn setänsä avulla Vidal liittyi Colo-Coloon, jossa hän alkoi urheilla vakavasti ja saada 50 dollarin palkkaa kuukaudessa. Nämä varat riittivät apuohjelmien maksamiseen, ja nuori mies suoritti ne rehellisesti sen sijaan, että kävisi 2 kertaa viikossa stadionilla joka päivä. Nuorten joukkueen valmentamisesta vastaava valmentaja Hugo González huomautti, että keskikenttäpelaajaksi nimitetty Arturo aloitti yksilöllisen ohjelman, joka sisälsi tiukan harjoitusohjelman, varusteet, juoksun ja proteiinin.

>Jalkapalloura
Vuonna 2006 Colo-Colo-joukkueen jäsenenä Vidal osallistui ensimmäistä kertaa ammattilaiskilpailuihin ja tuli kolmesti Chilen mestariksi. Loistava esitys maajoukkueelle South America’s Cupissa ja vuoden 2007 nuorten MM-pronssi auttoivat nuorta keskikenttäpelaajaa siirtymään Eurooppaan ja ottamaan ensimmäiset askeleet kohti menestystä ja tunnustusta. Voittomarssin alku kuuluisien ja merkittävien seurojen läpi oli sopimuksen allekirjoittaminen Rudolf Völlerin kanssa ja siirto Bayer Leverkusenin pääjoukkueeseen, joka sijaitsee samannimisessä Saksan kaupungissa. Siirron koko, joka oli 11 miljoonaa dollaria, oli Chilen joukkueen ennätys ja ylitti summan, jonka espanjalainen seura Villarreal CF oli aiemmin antanut hänen harjoittelijalleen Matías Fernándezille. Vuonna 2007 entisen Bundesliigan hopeamitalistien tulokas aloitti kauden loukkaantumalla. Mutta parantuessaan hän debytoi ottelussa Hampuria vastaan, ja kolmen ottelun jälkeen hän avasi maalin. Seuraavana vuonna Vidalista tuli säännöllinen pääjoukkueen jäsen ja hänellä oli olennainen rooli cupin välierissä.

Vuonna 2010-2011 Arturo jatkoi tuloksiaan ja hänestä tuli sarjan paras jäsen. joukkueen tarkkojen syöttien ja maalisyöttien määrässä. Tämän seurauksena Bayer Leverkusen sijoittui Saksan mestaruussarjassa toiseksi. Chilen keskikenttäpelaaja houkutteli kilpailijoita ja neuvotteli jonkin aikaa Bavaria Münchenin kanssa. Yhden Saksan arvostetuimman seuran johto ei kuitenkaan saanut pelaajan suostumusta. Hän allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen italialaisten kanssa ja kuului legendaariseen Juventukseen. Ottelussa parman joukkueen kanssa, jossa oli vähintäänkin nimitetty joukkue, Vidal ilmestyi kentälle ensimmäistä kertaa ja otti Alessandro Del Pieron paikan. Kuuden minuutin läpimurtojen ja painostuksen jälkeen hän avasi maalintekotilin. Tätä silmällä pitäen valmentaja, joka alun perin luuli, että keskikenttäpelaaja taistelee paikasta tukikohtaan seuran jäsenen Claudio Marchision kanssa, tarkasteli taktista suunnitelmaa ja löysi työtä molemmille pelaajille.

Seuraavina vuosina. , chileläisestä tuli yksi joukkueen tärkeimmistä jäsenistä. Hänellä oli tilillään kymmeniä syöttöjä ja näyttäviä maaleja. Sen ajan merkittävimpänä saavutuksena hän piti kuitenkin hattutemppua Mestarien liigan ottelussa FC Copenhagenia vastaan ja neljää Italian mestaruuden voittajan titteliä, jota täydennettiin henkilökohtaisella Vuoden pelaaja -tittelillä, johon on sisällytetty symbolinen A-sarjan joukkue. Sopimuksen päätyttyä Vidal, joka säilytti alkuperäisen kansalaisuutensa, kutsuttiin Chilen maajoukkueen paikalle. Saavutusten lisäksi hän voitti America’s Cupin vuosina 2015 ja 2016. Sitten urheilijan elämäkerta liittyi jälleen Saksaan, ja hän pelasi kaksi kautta Bayern Münchenissä, josta hän oli kiinnostunut jo pitkään.

Siellä keskikenttäpelaaja, joka pukeutui T-paitaan numerolla 23, tuki edelleen yhden Euroopan parhaista hyökkääjistä imagoa ja pääsi Mestarien liigan välieriin voittaen Saksan Cupin ja kaksi kultamitalia Bundesliigaa. Tämä tulos ei livahtanut Espanjan seuran huomiosta. Pitkien neuvottelujen jälkeen Saksan seuran johdon kanssa vuonna 2018 Barcelona ilmoitti allekirjoittaneensa sopimuksen Bayern Münchenin kanssa. Osapuolten pyynnöstä Vidalin vuosimaksun suuruus uudessa seurassa jäi julkisuuteen, mutta lehdistö sai tietää, että Joseph Bartomeu joutui maksamaan siirrosta noin 20 miljoonaa euroa. Elokuussa Arturo debytoi La Ligassa Sevillan kanssa, ja lokakuussa hän teki ensimmäisen ja, kuten kävi ilmi, ei ainoan maalinsa.

Henkilökohtainen elämä
Mentyään vaikean tien köyhyydestä suosioon, Arturo ei voinut olla kiusaamatta Euroopan nuorten tähtien houkutuksia. Jalkapalloilija teki kampauksen, josta hänet olisi potkittu pois joukkueesta lapsena, ja peitti 5’11 (180 cm) pituisen ja 75 kg:n painoisen hahmon tatuoinneilla, jotka olivat käsittämätön kansalaisille ja aluksi ärsyttävä veljilleen ja äidilleen. Perhe kuitenkin sovitti Arturon kuvan, varsinkin sen jälkeen, kun hän oli järjestänyt henkilökohtaisen elämänsä ja meni naimisiin vaaleatukkaisen kauneuden Maria Teresa Matuksen kanssa ja hänestä tuli poikien Alonson ja Emilianon isä sekä tytär Elizabeth. Hänen käytöksensä perheen ulkopuolella jätti kuitenkin paljon toivomisen varaa ja johti aggressiivisuuteen paitsi kentällä myös arjessa. Joten Copa Américan aikana keskikenttäpelaaja joutui onnettomuuteen ja törmäsi kalliiseen Ferrari-autoon yhdellä Santiagon kaduista, lähellä pääkaupungin kasinoa. Paikalle saapunut poliisi tallensi alkoholinkäytön tosiasian, ja lopulta Vidal sai 2 vuoden ajokiellon vastineeksi luvan jatkaa pelaamista.
Tämä ei kuitenkaan hillinnyt kuuman intohimoa. Chileläinen kaveri, ja hän jatkoi ongelmien etsimistä, joista yksi vuonna 2017 oli tappelu yökerhossa, koska turvamateriaalia ei ollut saatu ilman sakkoja ja rangaistuksia.

Arturo Vidal nyt
6. heinäkuuta 2019 Vidal pelasi jälleen Chilen maajoukkueessa CONMEBOL America Cupissa ja teki joukkueen ainoan maalin argentiinalaista maalivahtia vastaan rangaistuspotkulla. Nyt hän lepää peleistä ja valmistautuu uuden kauden alkuun Espanjassa tytön seurassa, joka tuli äskettäin tunnetuksi Instagram-sosiaalista verkostoa aktiivisesti käyttäville faneille. Toukokuussa kuuman kauneuden syleilemä kuva Arturosta ilmestyi fitnessmalli Sonia Isazan sivulle ja herätti kysymyksiä aviouskollisuudesta ja datahausta aiheesta, onko avioero. Arturo Vidalin nettovarallisuus on 16 miljoonaa dollaria.

Saavutukset

 • 2006 – Chilen Primera División: A-2006
 • 2006 – Chilen Primera División: C-2006
 • 2007 – Chilen Primera División: A-2007
 • 2007 – FIFA U-20 World Cupin pronssimitali
 • 2012, 2013, 2014, 2015 – Italian mestari
 • 2012, 2013, 2015 – Supercoppa Italianan voittaja
 • 2014 – UEFA Champions League: kakkonen 2014–15
 • 2016, 2017, 2018 – Bundesliigan mestari
 • 2016 – Bundesliigan mestari
 • 2016, 2017 – DFL-Supercup
 • 2018 – Supercopa de España: 2018
 • 2019 – Turnauksen Copa América -joukkue
E-mail: hi@familyfully.com