E-mail: hi@familyfully.com

Sergio Ramosin lapsuuden tarina ja kertomattomat elämäkerrat

Lifebogger esittelee koko tarinan jalkapallonerosta, joka tunnetaan parhaiten lempinimellä; ‘”Cuqui”.

Meidän Sergio Ramosin lapsuuden tarina ja Untold Biography Facts tuo sinulle täydellisen selonteon merkittävistä tapahtumista hänen lapsuudestaan tähän päivään asti. Real Madridin legendan analyysi sisältää hänen elämäntarinansa ennen kuuluisuutta, perhe-elämää ja monia OFF- ja ON-Pitchin vähän tunnettuja faktoja hänestä. Kyllä, kaikki tietävät hänen kyvyistään, mutta harvat pitävät Sergio Ramosin elämäkertaa, joka on varsin mielenkiintoinen. Aloitetaan nyt ilman pitkiä puheita.

Sergio Ramosin lapsuuden tarina – Varhainen elämä ja perhetausta:
Elämäkerran aluksi hän kantaa koko nimeä Sergio Ramos García . Ramos syntyi 30. maaliskuuta 1986 Camasissa, Sevillassa, Espanjassa vanhempiensa toimesta; Paqui Ramos (äiti) ja Jose María Ramos (isä). Sergio Ramos kasvatettiin kahden sisaruksen, Renen ja Miriamin, kanssa. Ramos nousi jalkapalloon 14-vuotiaana puolustajana. Ramosilla oli lapsuudesta lähtien nämä näyttävät ja komeat persoonallisuuden ilmeet. Lapsena, joka kasvoi härkätaistelukaupungissa Sevillassa, Sergio kiinnostui härkätaistelijasta, eikä hänelle koskaan opetettu jalkapallosta. Hän saattoi katsella härkätaistelua koko päivän. Koska sitä pidettiin vaarallisena urheilulajina, hänen vanhempansa kieltäytyivät ottamasta sitä uravalintana. Hänen vanhempi veljensä teki suurimman väliintulon, koska hän on vastuussa Sergio Ramoksesta, jonka tunnemme nykyään.

Hänen sanoin: “Kun olin nuori, minulla oli kerran unelmaura. Olen aina halunnut olla [ härkätaistelija, mutta äitini pelkäsi hieman, että minusta tulisi härkätaistelija.

Isoveljeni Renen neuvon jälkeen valitsin jalkapallon, joka oli vähemmän vaarallinen.”

p>

Sergio Ramosin elämäkertatiedot – Ura yhteenveto:
Hänen vanhempi veljensä Rene (toimii nyt hänen agenttinaan) rohkaisi Sergioa kokeilemaan jalkapalloa. Hänen vanhempansa järjestivät hänelle yksityisen valmentajan, joka auttoi häntä löytämään piilotetun kyvyn pelissä. Ramos, löydettyään lahjakkuutta jalkapallosta, liittyy ensimmäiseen seuraansa, FC Camasiin. Hän menestyi suuresti nuorisoseurassaan, voitti useita ottelupalkintoja ja osallistui useisiin ottelun miehen haastatteluihin. FC Camasissa kävi ilmi, että pienellä Sergiolla oli suuri jalkapallokyky. Tämä sai Sevillan napsauttamaan hänet. Sergio Ramos aloitti uransa paikallisesta Sevilla FC:stä. Molemmat vahvistivat tämän FIFA:n Ballon d’Or -gaalassa. Siellä hän osoitti suurta potentiaalia ja vuonna 2003 hänet kutsuttiin lopulta ensimmäiseen miehistöön. Sergio jatkoi taistelua ja varmisti itselleen hyvillä saavutuksilla, paikan avauskokoonpanossa oikeanpuoleisena. Useat eurooppalaiset seurat seurasivat hänen etenemistään suurella huomiolla hänen Sevilla-päiviensä aikana. Poikkeuksellisen hyvien saavutustensa ansiosta Sergio sai monia tarjouksia. Se oli espanjalainen jalkapallojätti Real Madrid, joka lopulta nappasi hänet. Loput, kuten he sanovat, hänen nykyhistoriaansa.

Sergio Ramosin perhetietoa:
Tämä hänen elämänsä osio kertoo enemmän hänen kotitaloudestaan. Aloitetaan ilman pitkiä puheita.

Tietoja Sergio Ramosista Isästä:
Jose María Ramosilla (Sergion isä) on tärkeä rooli Sergion sopimusten hallinnassa. Hän on auttanut intensiivisissä neuvotteluissa Real Madridin kanssa, mikä on tuonut parannuksia puolustajan Madridistan sopimukseen. Hän vastasi hänen 27 miljoonan euron siirrostaan Real Madridiin vuonna 2005. Se oli ennätyskorvaus hänen silloin teini-ikäiselle pojalleen. Sergio Ramosin isä Jose María Ramos näki poikansa pääsevän Real Madridiin. Jose Ramos pysyy poikansa lähipiirissä hänen nuoruudestaan lähtien. Sergio Ramosilla ei ole argumentteja perheensä taholta, jos hän lähtee Real Madridista Old Traffordille milloin tahansa urallaan. Tämä johtuu siitä, että hänen isänsä on Manchester United -fani.

Ennen vuoden 2013 Mestarien liigan kohtaamista Ramos paljasti isänsä rakkauden englantilaiseen jalkapalloon. Hän kertoi Sunday Timesille: “Isälläni oli tapana katsoa paljon jalkapalloa ja hän sanoi minulle, kun olin lapsi: Niin ja niin pelaa tänään Unitedissa. Poika, sinun täytyy katsoa Eric Cantonaa ja David Beckhamia.”

Tietoja Sergio Ramosin äidistä:
Sanotaan, että äidit ovat aina oikeassa. Joten Manchester Unitedin fanit odottivat pettymyksen uutisia. Se tapahtui sen jälkeen, kun Sergio Ramosin äiti sanoi, että hänen poikansa jää Real Madridiin. Sergion äiti Paqui Ramos on Real Madrid -fani ytimeen asti. Hän, yhdessä Sergion vaimon kanssa, oli erittäin tärkeä hänen jatkuvassa oleskelussaan Real Madridissa. Ramos teki tämän päätöksen, vaikka media paljastaa edelleen hänen tyytymättömyytensä Bernabeussa sen jälkeen, kun presidentti Florentino Perez ei lunastanut lupaustaan. Tämä lupaus on vain vakuutus, jonka hän antoi Ramosin palkitsemisesta uudella sopimuksella vuonna 2015. Itse asiassa Sergion ja Paquin välillä on loistava side.

Tietoja Sergio Ramos Brotherista:
Rene Ramos on Sergion vanhempi veli. Hän on tällä hetkellä hänen agenttinsa, joka johtaa hänen uraansa. Nykyään hän on enemmän kiinnostunut Sergion urasta kuin Jose, hänen isänsä, jolla oli aiemmin suuri rooli. Kuten aiemmin mainittiin, Rene oli Sergion jalkapalloilun takana.

Sisko: Miriam Ramos on Sergio Ramosin nuorempi ja ainoa sisko. Hän oli tärkeä rooli veljensä häissä Pilar Rubion kanssa. Miriam toimi hänen morsiusneitonsa.

Pilar Rubiosta – Sergio Ramosin vaimo:
Ramos aloitti suhteen toimittaja/juontaja Pilar Rubion kanssa syyskuussa 2012, ja tämä vahvistettiin molemmat FIFA Ballon d’Or -gaalassa. Pilar Rubio on tunnettu televisiopersoona, näyttelijä ja malli. Tunnemme hänet televisioverkoston La Sextan tapahtumista. Hän on myös toiminut mallina useissa miesten aikakauslehdissä ja esiintynyt elokuvissa, kuten Isi & Disi, alto voltaje, Carlitos y el camp de los suenos, Cuestion de quimica ja monissa muissa. Vuosina 2008 ja 2009 järjestäjät valitsivat Pilar Rubion maailman seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehden espanjalaisen painoksen mukaan.

Sergio Ramos ja Pilar Rubio menivät naimisiin vuonna 2012 hyvin lyhyen suhteen jälkeen. Heillä on kaksi poikaa: Sergio (syntynyt 6. toukokuuta 2014) ja Marco (syntynyt 14. marraskuuta 2015). Perheen viettäminen pokaalien juhlimiseen on ilo Ramosille ja hänen perheelleen. Ennen kuin hän asettui asumaan Pilar Rubion kanssa, Sergio Ramos on ollut suhteessa muihin malleihin ja näyttelijöihin.

Niitä ovat mm. Elisabeth Reyes (2006-2007), Carolina Martinez (2006), Nereida Gllardo (2007), Amaia Salamanca (2009) ja Lara Alvarez (2010-2012). Sergio Ramosin aiempi parisuhde on samanlainen kuin Karim Benzeman ja Gonzalo Higuainin, jotka seurustelivat useiden tyttöjen kanssa ennen eroaan. Se on täysin päinvastainen kuin Harry Kanen, David Silvan ja Pedro Rodriguezin.

Sergio Ramosin elämäkertafaktoja – Rakkaus kitaraan:
FourFourTwo-lehden haastattelussa hän myönsi, että hän on perheen romanttinen – verrattuna hänen sisaruksiinsa ja suurperheeseensä. Kun häneltä kysyttiin siitä, hän sanoi:

“Pidän itseäni perheeni romanttisimpana. Minun on aina ollut vaikea ilmaista sitä ulkomaailmalle; Käytän kitaraa siihen.”

Sergio Ramos Härkätaistelu:
Ramos on kotikaupungissaan suositun härkätaistelun fani, ja hän on henkilökohtainen matadorin Alejandro Talavanten ystävä. Hän juhli voittoja sekä seuralle että maalle pelaamalla matadorin viittalla. Ramos on myös innokas hevosten harrastaja. Hän omistaa kotimaassaan Andalusiassa hevostilan, joka on erityisesti omistettu andalusialaisen hevosen kasvattamiselle.

Sergio Ramos Uskonto:
Madridin legenda on katolinen ja hänellä on Neitsyt Marian tatuointi, joka peittää hänen vasemman käsivartensa yläosan.

Sergio Ramosin tatuointitietoa:
Tunnemme karun Ballerin hänen monipuolisista vartalotaideistaan. Ramosilla on symbolinen määrä musteita kehossaan. Hän pitää jokaisen tatuoinnin takana useita merkityksiä, ja nämä numerot ovat lähellä hänen sydäntään. Ramos käytti paitoja nro 32 ja nro 35 Sevillassa ennen liittymistään Real Madridiin ja debyyttinsä Espanjassa 19-vuotiaana. Nämä ovat hänen käsitatuoinnissa olevien numeroiden merkitys.

Sergio Ramos Untold Biography – Auton valinta:
Real Madridin legenda ja nyt PSG-fani pysyy saksalaisen autovalmistajan Audin puolella ja tarjoaa autonsa.

Sergio Ramos Vahvuus ja heikkous:
Ramos on fyysisesti vahva pelaaja, joka loistaa ilmassa korkeus- ja suuntatarkkuutensa ansiosta, mikä tekee hänestä maalin uhan erämaaleissa. Ramos on myös pätevä, aggressiivinen taklaaja. Hänellä on vauhti, hyvä tekninen kyky sekä hyvä jakelu- ja ylityskyky.

Espanjalaisen urheilusanomalehden Marcan mukaan FIFA:n viralliset tiedot vahvistivat, että vuonna 2015 Ramosin sprinttinopeus oli 30,6 kilometriä tunnissa, mikä teki hänestä yhden tuolloin maailman nopeimmista jalkapalloilijoista. Sergio Ramos Real Madridin punainen kortti on yhteensä 22. Tämä on suurin punaisten korttien määrä seuran historiassa. Siitä huolimatta Sergio on edelleen jalkapallo-idoli monille. Ei-espanjalainen esimerkki on Gleison Bremerin henkilö. Lisäksi se on Real Madridin ei-toivottu La Ligan ennätys. Sergio Ramosilla on eniten punaista korttia La Ligan historiassa. Hänen rakkautensa punaisia kortteja kohtaan on loputon.

E-mail: hi@familyfully.com