E-mail: hi@familyfully.com

Luka Modric (keskikenttäpelaaja) elämäkerta

Luka Modricin (keskikenttäpelaaja) elämäkerta

Luka Modricin (keskikenttäpelaaja) elämäkerta. Keskikenttäpelaaja Luka Modric on kotoisin Kroatiasta ja pelasi Tottenham Hotspurissa Valioliigassa ennen siirtymistään Real Madridiin vuonna 2012 noin 35 miljoonan euron siirtohinnalla. 36-vuotiasta pelaajaa pidetään yhtenä sukupolvensa parhaista keskikenttäpelaajista, ja hän on edelleen vahva, hallitsee otteluita ja hänellä on keskeinen rooli Real Madridin 35. La Liga -voitossa tällä kaudella. Hän on ollut tärkeä osatekijä Real Madridin menestyksessä. Tämän lisäksi hän on ollut aivan loistava joukkueelleen Mestarien liigassa tänä vuonna.

Lisäksi Modric palkittiin kuuluisalla Ballon d’Orilla, jota pidetään arvostetuimpana palkintona, jonka voi saada. jokaiselle pelaajalle hänen suorituksensa tietyllä kaudella. Vuonna 2018 hänelle myönnettiin palkinto tunnustuksena hänen panoksestaan Real Madridissa kaudella 2017–2018 sekä Kroatian maajoukkueessa vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoissa.

Viikkopalkka

Luka Modricin palkka on 325 000 euroa viikossa ennen veroja. Se vastaisi 13 miljoonaa euroa ennen veroja koko vuodelle yhdeltä kaudelta. Tämä asettaisi hänet korkeimman palkan saaneiden Real Madridin pelaajien joukkoon, jos hän ottaisi tehtävän.

Modric on yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista, ja hänen aikaisemman sopimuksensa oli määrä päättyä kesäkuussa. tämän vuoden. Hän on kuitenkin jo vahvistanut sitoutumistaan seuraan allekirjoittamalla uuden sopimuksen, joka pitää hänet siellä vuoteen 2023 asti. Modriciin sijoittaminen on ollut hyvin käytettyä rahaa hänen uransa aikana. Pieni pelintekijä, jota debyyttikaudella pidettiin epäonnistuneena, on viime vuosikymmenen aikana tullut symboli Real Madridin dominoinnista Euroopassa.

Hän kuului Real Madridin joukkueisiin. joka voitti Mestarien liigan kolme vuotta peräkkäin Zinedine Zidanen johdolla, sekä joukkue, joka voitti turnauksen kaudella 2013/14 Carlo Ancelottin johdolla. Yleisesti ollaan yhtä mieltä siitä, että hän, Toni Kroos ja Casemiro muodostavat yhden kaikkien aikojen lahjakkaimmista keskikenttätrioista ja että he ovat rakentaneet kuuluisan keskikenttäsuhteen. Hänen arvonsa Real Madridin fanijoukolle on vain kasvanut vuosien saatossa. Useat eri sivustot ovat ilmoittaneet, että Luka Modricin nettovarallisuus on jossain 70 miljoonan dollarin luokkaa.

Paidan numero

Numero 10 on varattu Luka Modricille. Pelaaja, jolla on eniten luovuutta joukkueessa, käyttää tyypillisesti 10-paitaa ja pelaa hyökkääjän takana. Vaikka Modric on pelintekijä, hän tekee suurimman osan vaurioistaan syvemmistä asennoista kuin useimmat tavanomaiset numerot 10.

Hän on erinomainen pallon syöttäjä ja tehnyt monia tärkeitä maaleja uransa aikana. jotka ovat ominaisia pelaajalle, joka käyttää numeroa 10. Kun hän oli teini-ikäinen, hän pelasi Dinamo Zagrebissa ja käytti numero 10 -paitaa. Real Madridissa hän käytti numeroa 19 yhteensä viisi kautta ennen kuin vaihtoi numeroon 10. Koko uransa ajan Tottenham Hotspurissa hän kunnioitti edesmennettä suurta jalkapalloilijaa Johan Cruyffia pukeutumalla numero 14 -paidaan.

Luka Modric on syntyperältään kroatialainen ja kansallisuudeltaan kroatialainen. Luka Modric on kotoisin Kroatian alueelta, joka sijaitsee Zadarin eteläpuolella. Hän tuli täysi-ikäiseksi, kun kansakunta taisteli vapaudesta siirtomaaherroiltaan. Olosuhteiden vuoksi Modric vietti osan lapsuudestaan pakolaisena ja joutui muuttamaan perheensä kanssa useille Zadarin kaupunginosille varhaisvuosinaan. Hän oppi pelaamaan jalkapalloa osallistuessaan edustaville leireille.

Luka Modric on tällä hetkellä 36-vuotias. Modric on uhmannut ikänsä pelaamalla itseään paljon nuorempien pelaajien intohimolla ja päättäväisyydellä. hän on onnistunut siinä melko hyvin. Hänen iässään suurin osa keskikenttäpelaajista ei saa juurikaan aloitusmahdollisuuksia, eivätkä he varmasti kilpaile niin korkealla tasolla.

Missä joukkueissa Luka Modric pelasi uransa aikana?

Ennen kuin Modric teki maineensa Tottenham Hostpurissa, hän sitoutui Dinamo Zagrebiin seuraaviksi kymmeneksi vuodeksi allekirjoittamalla sopimuksen vuosina 2005–2006. Vuonna 2008 hän teki sopimuksen Spursin kanssa ja pelasi Juande Ramosin johdolla, mutta kaudella 2009/2010 Harry Redknapp toimi valmentajana, ja hänestä tuli yksi liigan parhaista keskikenttäpelaajista.

Hänen pelinsä Spursissa veti vetoa. joidenkin Euroopan arvostetuimpien seurojen huomion. Kaudella 2012–2013 hän lopulta sitoutui pelaamaan Real Madridissa, jota silloin johti Jose Mourinho. Loput, kuten he sanovat, on historiaa.

E-mail: hi@familyfully.com