E-mail: hi@familyfully.com

Romelu Lukakun elämäkerta

Vain harvat jalkapalloilijat ovat tehneet Englannin ammattilaisliigassa 50 maaliennätyksen, ja Lukaku on yksi heistä. Toinen harvinainen ennätys hänen jalkapallouransa aikana on 100 tehtyä maalia liigassa. Tulevassa artikkelissa tarkastelemme belgialaista hyökkääjää, Romelu Lukakua.

Kun lukaka liittyi paikalliseen joukkueeseen viisivuotiaana, kukaan ei koskaan ajatellut, että tästä nuoresta lahjakkaasta pojasta tulee jonakin päivänä Belgian maajoukkueen paras maalintekijä, ja juuri silloin hänen kykynsä löydettiin.

Pelattuaan vuosia nuorena pelaajana ja tehnyt yli 250 maalia, hän allekirjoitti ensimmäisen ammattilaissopimuksensa 16-vuotiaana Anderlechtin jalkapalloseuran kanssa. . Anderlechtissä pelaaminen auttoi häntä saamaan paljon kokemuksia vakavista turnauksista ja hän onnistui tekemään ensimmäisen korkean tason maalinsa ottelussa, kun hän tuli näkyville pelin viimeisillä minuuteilla vaihtopelaajana.

Romelu Lukakun elämäkerran mukaan hänen syntymäaikansa on 13. toukokuuta 1993, mikä viittaa siihen, että hän täytti 27 vuotta maaliskuussa 2020. Mielenkiintoinen tosiasia on, että belgialainen hyökkääjä jakaa syntymäaikansa Abby Dahlkemperin kanssa, joka on amerikkalainen ammattilaisjalkapalloilija. joka pelaa puolustajana Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkueessa.

Romelu syntyi ja kasvoi Antwerpenissä, Belgiassa Kongosta peräisin olevassa perheessä. Kongon tasavalta on maa Keski-Afrikassa. Hän varttui ehdottoman urheilun rakastajaperheessä ja luultavasti peri isältään rakkautensa ja intohimonsa jalkapalloon. Roger Lukaku, hänen isänsä oli ammattijalkapalloilija. Myös hänen nuorempi veljensä Jordn edistyi liittymällä Anderlechtin nuorisoakatemiaan, mikä on melko samanlainen tapa kuin hänen vanhempi veljensä aloitti jalkapallon.

Romelu Lukakun lapsuus on mielenkiintoinen verrattuna muihin hänen ikäisiinsä. Hänen kykynsä löysi Lierse-seura, joka on belgialainen ammattilaisliigaseura pelattuaan neljä kautta Rupel Boomissa. Hän pelasi seurassa kaksi vuotta vuodesta 2004. Hän onnistui tekemään 121 maalia 68 ottelussa. Kun Anderlecht osti hänet, hänen ammattiuransa alkoi. Nuorena pelaajana seuran kanssa solmitun kolmen vuoden sopimuksen aikana hän teki 131 maalia 93 ottelussa.

Vuonna 2009 syntymäpäivänä 13. toukokuuta hän allekirjoitti kolmen vuoden ammattilaissopimuksen. Aluksi hän tuli vaihtoon. Mutta myöhemmissä otteluissa hän esiintyi varsinaisena jäsenenä, kun hän teki ensimmäisen maalinsa senioritasolla ottelussa Zulte Waregemia vastaan 28. elokuuta 2009.

Tähän asti sinulle on annettu hyvin vähän tietoa Romelu Lukakosta. elämäkerta. Mutta jos olet kiinnostunut tietämään hänestä lisää ja ansaitsemaan hienovaraisempaa tietoa Romelu Lukakon kansallisuudesta, hänen henkilökohtaisesta elämästään ja vielä enemmän, seuraa meitä. Romelu Lukakun tiedot. Ennen kuin siirryt Romelu Lukakun elämäkertaan, saat hänestä yksityiskohtaisia tietoja saadaksesi selville, millainen pelaaja hän tarkalleen on.

Bio

Koko nimi:> Romelu Menama Lukaku Bolingoli
Lempinimi: Tankki

Fyysinen tila
Korkeus: 1,90 m ( 6 jalkaa 3 tuumaa)
Hiusten väri: musta
Silmien väri: musta

Jalkapallon tiedot
Sijainti: hyökkääjä
Paidan numero: 9
Ammattidebyytti: 2009

Henkilötiedot
Syntymäaika: 13. toukokuuta 1993
Syntymäpaikka: Antwerpen, Belgia
Siviilisääty: sinkku

Romelu Lukaku varhainen elämä

Romelu Menama Lukaku Boilingoli syntyi Antwerpenin kaupungissa Belgian maassa. Romelu Lukaku on syntynyt 13. toukokuuta 1993. Hänen isänsä Roger Lukaku ja äitinsä Adolphin Lukaku. Hänen alkuperänsä juontaa juurensa Kongon demokraattiseen tasavaltaan, jossa hänen vanhempansa syntyivät. Kuten olemme aiemmin huomauttaneet, Romeluksen isä on entinen jalkapalloilija, joka pelasi aiemmin hyökkääjänä, ja niin on myös hänen nuorempi veljensä, jonka ensimmäiset askeleet jalkapallomaailmassa muistuttavat. hänen veljensä. Se, että hän on syntynyt ja kasvanut sellaiseen perheeseen, oikeuttaa sen, miksi hän aloitti jalkapallon niin varhaisessa iässä, mikä on ehdottomasti käännekohta Romelu Menaman lapsuudessa.

Lukakun kyvyt löysi Lierse-seura, joka on belgialainen ammattilainen. liigaseura pelattuaan neljä kautta Rupel Boomissa. Hän pelasi seurassa kaksi vuotta vuodesta 2004. Hän onnistui tekemään 121 maalia 68 ottelussa. Kun Anderlecht osti hänet, hänen ammattiuransa alkoi. Kolmen vuoden sopimuksen aikana seuran kanssa hän teki nuorena pelaajana 131 maalia 93 ottelussa.

Vuonna 2009 syntymäpäivänä 13. toukokuuta hän allekirjoitti kolmen vuoden ammattilaissopimuksen. Aluksi hän oli sijainen. Mutta myöhemmissä otteluissa hän esiintyi varsinaisena jäsenenä, kun hän teki ensimmäisen maalinsa senioritasolla ottelussa Zulte Waregemia vastaan 28. elokuuta 2009.

2009-10 oli hämmästyttävä kausi Romelu Lukaku elämäkerta alkaa hänen seniorinsa tasolla, jolla hän päätyi Belgian Pro-liigan maalintekijäksi 15 maalilla. Anderlechtin epäonnistuminen pitämään liigan mestaruuksiaan johti Lukakun siirtoon Chelseaan elokuussa 2011. Hän allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen seuran kanssa. Hän koki ensimmäisen ottelunsa Chelsean kanssa Fulhamia vastaan, jossa Chelsea voitti rangaistuspotkukilpailun.

10. elokuuta 2012 hän siirtyi Chelseasta West Bromwich Aibioniin. 12. tammikuuta 2013 oli Lukakośin ammattiurahistoriassa tärkeä päivä, jolloin hän kohtasi jättimenestyksen. Hän koki ensimmäisen monimaalisen ottelunsa ammattilaisliigassa Readingia vastaan. Hänen loistava roolinsa tulevissa otteluissa auttoi häntä saamaan mainetta jalkapallomaailmassa.

Romelu Lukaku -profiili

Heinäkuussa 2014 hän liittyi Evertoniin, mikä on tärkeä päätös Romelu Lukakun elämäntarinassa. Hänen läsnäolonsa Evertonissa voidaan ilmaista ilahduttavana. Mutta kiusallinen hetki hänelle oli, kun hän teki ensimmäisen maalinsa esiintyessään pysyvänä pelaajana ottelussa entistä joukkuettaan West Bromia vastaan 13. syyskuuta. Mutta hänen voittonsa jälkeinen reaktio entistä joukkuettaan vastaan selittää, miksi häntä pidetään aina hyvätapaisena pelaajana. Hän kieltäytyi juhlistamasta maalia kunnioituksen osoituksena.

Toisessa ottelussa West Bromia vastaan hän loisti jälleen. Syyskuussa 2015 hän pelasti Evertonin häviämästä 2-0 West Bromille, ja pöydät kääntyivät, kun hän onnistui tekemään kaksi maalia ja joukkue päätyi omistamaan ottelun tehtyään yhteensä 3 maalia. Myöhemmin hän auttoi joukkuetta voittamaan Aston Villan ja teki kaksi maalia. Lukakun pyrkimykset kukoistivat. Hän kukoisti urheilijauransa ja hänestä tuli viides alle 23-vuotias jalkapalloilija, joka on tehnyt vähintään 50 maalia ammattilaisliigassa. Siitä lähtien hän rikkoi Evertonissa lukuisia ennätyksiä, joita ei ollut rikottu pitkään aikaan. Esimerkiksi hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt yli 20 maalia kaikissa otteluissa peräkkäisinä kausina.

Hyökkääjä teki Evertonśin nopeimman liigan maalin helmikuussa 2017 ottelussa Bournemouthia vastaan. 10. heinäkuuta 2017 ilmoitettiin, että Lukakun oli määrä liittyä Manchester Unitediin ja hän allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen. Pelaamalla seurassa hän sai mahdollisuuden tulla joukkuetoveriksi läheisen ystävänsä Paul Pogban kanssa. Hän teki liigadebyyttinsä kotonaan West Hamia vastaan. Manchester United voitti ottelun Lukakun kahdella maalilla lopputuloksella 4-0. Romelu Lukaku tapasi entisen joukkueensa Evertonin 17. syyskuuta, jota pidetään epämiellyttävänä tapauksena Romelu Lukakun kuvauksessa, ja Evertonin fanit buuttivat hänet tehtyään kolmannen maalin ja autettuaan joukkuetta voittoon.

Ainakaan. sen jälkeen hän rikkoi Evertonissa lukuisia ennätyksiä, joita ei ollut rikottu pitkään aikaan. Esimerkiksi hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt yli 20 maalia kaikissa otteluissa peräkkäisinä kausina. Hyökkääjä teki Evertonśin nopeimman proliigan maalin helmikuussa 2017 ottelussa Bournemouthia vastaan. 10. heinäkuuta 2017 ilmoitettiin, että Lukakun oli määrä liittyä Manchester Unitediin ja hän allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen. Pelaamalla seurassa hän sai mahdollisuuden tulla joukkuetoveriksi läheisen ystävänsä Paul Pogban kanssa. Hän teki liigadebyyttinsä kotonaan West Hamia vastaan. Siitä lähtien hän rikkoi Evertonissa lukuisia ennätyksiä, joita ei ollut rikottu pitkään aikaan. Esimerkiksi hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt yli 20 maalia kaikissa otteluissa peräkkäisinä kausina.

Hyökkääjä teki Evertonśin nopeimman liigan maalin helmikuussa 2017 ottelussa Bournemouthia vastaan. 10. heinäkuuta 2017 ilmoitettiin, että Lukakun oli määrä liittyä Manchester Unitediin ja hän allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen. Pelaamalla seurassa hän sai mahdollisuuden tulla joukkuetoveriksi läheisen ystävänsä Paul Pogban kanssa. Hän teki liigadebyyttinsä kotonaan West Hamia vastaan. Manchester United voitti ottelun Lukakun kahdella maalilla lopputuloksella 4-0. Romelu Lukaku tapasi entisen joukkueensa Evertonin 17. syyskuuta, jota pidetään epämiellyttävänä tapauksena Romelu Lukaku biossa, ja Evertonin fanit buuttivat hänet tehtyään kolmannen maalin ja autettuaan joukkuetta voittoon. Manchester United voitti ottelun Lukakun tekemällä kahdella maalilla lopputuloksella 4-0.
Romelu Lukaku törmäsi entiseen joukkueeseensa, Evertoniin 17. syyskuuta, jota pidetään epämiellyttävänä tapauksena Romelu Lukaku biossa ja sai buutin. Everton-fanit tekivät kolmannen maalin ja auttoivat joukkuetta voittoon.

Pelityyli

Romelu Lukakulla on runsas ansioluettelo Englannin ammattilaisliigassa. Romelu Lukakun elämäkerran mukaan hän on viettänyt lähes koko jalkapallouransa 9-hyökkääjänä ja pelaa maalimiehenä erityisten fyysisten ominaisuuksiensa vuoksi, mutta hän pystyy pelaamaan myös laitahyökkääjänä. Mielenkiintoinen tosiasia on, että Lukaku on vasemmistolainen. -jalkainen pelaaja. tilastot osoittavat, että hän käyttää molempia jalkojaan maalintekoon ja päätään pallon lyömiseen. Hyökkääjän suuri fyysisyys ja voima tekevät hänelle suuren palveluksen auttamalla häntä kiertämään puolustajia. Hän on hyvä luomaan mahdollisuuksia joukkuetovereille ja edistämään joukkuetta tarkoilla ja älykkäillä pallonjuoksuilla ja hän on tunnettu omistautumisestaan joukkuetyöhön. Häntä on kuitenkin kritisoitu joistakin hänen heikkouksistaan. Jonothan Wilson uskoo, että hän menettää usein pallon hallinnan huonon pallonhallinnan tai toisin sanoen huonon ensikosketuksen ja myös hänen rajallisen puolustuspanoksensa vuoksi.

Maalijuhla

Romelu Lukakun maalijuhlat. on lopetettu kiistanalainen ja ainutlaatuinen Pelissä entistä joukkuettaan Evertonia vastaan yleisö buutti hänet maalin tehtyään ja vastauksena hän painoi korviaan.
Belgialainen hyökkääjä ilmaisee, että hän haluaa omistaa kaikki maalinsa. äidilleen tulevaisuudessa.

Romelu Lukaku jalkapallon ulkopuolella

Hänellä on suuri innostus autoihin. Hän on rakastunut mattamustaan Mercedesiin. Se on äärimmäinen luksussedan, ja hän rakastaa sillä ajamista. Auto on väritetty hyökkääjän suosikkiväreillä, mustalla ja punaisella. Romelu viettää vapaa-aikansa kouluttaen seuraavan sukupolven jalkapallosta kiinnostuneita lapsia ja auttaa heitä tavoittelemaan unelmaa jalkapalloilijaksi tulemisesta.

Romelu Lukakun henkilökohtainen elämä

Itse asiassa, afrikkalaista alkuperää oleva pelaaja, joka pelasi eurooppalaisissa joukkueissa, hän kamppaili vakiinnuttaakseen itsensä hyväksi pelaajaksi ja kuten monet muut mustat pelaajat, hän kohtasi monia esteitä matkalla menestykseen. Katsotaanpa nyt tarkemmin hänen henkilökohtaista elämäänsä.
Romelu Lukaku uskonto roomalaiskatolinen. Mielenkiintoinen tosiasia hänestä on, että hän ei käytä alkoholia. Toinen mielenkiintoinen fakta Romelu Lukakun lapsuudesta on, että hän osallistui 18-vuotiaana tv-ohjelmaan nimeltä De school van Lukaku, joka lähetettiin hollanninkielisessä verkossa. Äidinkielensä lisäksi Lukaku puhuu sujuvasti englantia espanjaa, portugalia, italiaa ja myös kongoa.

Perhe, lapset ja ihmissuhteet

Kuten aiemmin on mainittu, Romelu syntyi ja kasvoi vuonna jalkapalloa rakastava perhe. Isänsä ja veljensä lisäksi hänen serkkunsa on ammattilaisjalkapalloilija. Hänen äitinsä Adolphine, joka on ammattimainen jalkapalloliikenainen, oli tärkeässä roolissa hänen poikiensa tulevassa urassa. Hänen nuorempi sisaruksensa Jordan on myös hyvä jalkapalloilija, jolla on valoisa tulevaisuus jopa paremmin kuin vanhemmat veljensä.
Tällä hetkellä Lukaku ei ole tällä hetkellä naimisissa, mutta hänellä on tyttöystävä nimeltä Julia Vandenweghe.

Filantropia

On olemassa joitakin todisteita epäitsekkään hyökkääjän hyväntekeväisistä ja humanitaarisista ponnisteluista. Vuonna 2019 Romelu Lukaku lahjoitti 5000 lippua hyväntekeväisyyteen Belgian peliin tehtyään 50. maajoukkueen. Hän sanoi: “Tämä kampanja on tapa kiittää kaikkia ihmisiä, jotka ovat tukeneet minua viimeisen vuosikymmenen aikana maajoukkueen kanssa.”

Lakiasiat

Romelu Lukaku on ollut kohteena rotuväkivaltaa hänen urheiluuransa aikana. Mutta yleensä päätti olla hiljaa vastauksena hyväksikäyttäjille. Kuten aiemmin mainittiin, lukakun lähtö Evertonista oli melko kiistanalainen. Farhad Moshirin jälkeen brittiläinen – iranilainen liikemies ja Evertonin enemmistöosakas väitti, että Lukaku luopui sopimusneuvotteluista seuran kanssa keskusteltuaan äitinsä kanssa, “joka oli pyhiinvaelluksella Afrikassa ja oli nähnyt voodoon tai jotain, joka sanoi mennä Chelseaan”. Kuultuaan Moshirin lausunnoista Lukaku harkitsi ryhtymistä oikeustoimiin.

Romelu Lukakun uratilastot

Yllä esitettyjen Real Madridin hyökkääjää koskevien tietojen perusteella olemme antaneet alle joukon tietoja Romelu Lukakun ura sekä seura- että kansainvälisellä tasolla, jossa kerrotaan, kuinka monta peliä hän on pelannut ja kuinka monta maalia hän on tehnyt näiden otteluiden aikana.

Seura

Tuottelevana jalkapalloilijana Lukaku on pelannut Anderlechtissä, Chelseassa, Evertonissa, Manchester Unitedissa ja Inter Milanissa. Lukaku pelasi yhteensä 294 ottelua ja onnistui tekemään 244 maalia koko ammattilaisjalkapallouransa aikana.

Kansainvälinen

Seura saavutustensa lisäksi hän sai mahdollisuuden loistaa maassa myös kansainvälisten pelien aikana. 89 ottelussa vuodesta 2010 vuoteen 2020 hän teki Belgian maajoukkueessa yhteensä 57 maalia.
Lukaku teki kaksi maalia 11. lokakuuta 2013, kun Belgia voitti Kroatian 2–1 ja varmisti paikkansa MM-finaaliin. Vuonna 2014 ilmoitettiin, että Lukakun nimi oli Belgian maajoukkueessa vuoden 2014 MM-kisoihin.

Ottelussa Luxemburgia vastaan hän teki hattutempun ja joukkue voitti Luxemburgin 5-1. Näin hän lisäsi mahdollisuuksiaan olla maansa maajoukkueen hyökkääjän ensimmäinen valinta joukkuetoverinsa Christian Benteken poissa ollessa, koska hän ei osallistunut kilpailuun loukkaantumisen vuoksi.

Vuoden 2018 MM-kisoissa hän näytti vielä hämmästyttävämmältä. Ottelussa Tunisiaa vastaan G-lohkossa Romelu Lukaku ja Eden Hazard onnistuivat molemmat tekemään kahdesti maalin. Tunisialaisten tuhoisa hyökkäyssuoritus teki Belgialle suuren palveluksen ja hävisi pelin 5-2. Ottelun jälkeen monet kriitikot ylistivät hänen suorituskykyään. Hänen entinen joukkuetoverinsa kritisoi kuitenkin hänen suorituskykyään Belgian Panaman avausvoiton ensimmäisellä puoliskolla.

Lukaku teki 4 maalia vuoden 2018 MM-kisoissa. Hän nosti tasoaan Christiano Ronaldośille, koska he olivat kaksi todennäköisintä kultaisen saappaan omistajaa.

Romelu Lukaku -kunnianosoitukset

Lukakun urheilijaurasta voidaan mainita lukemattomat kunnianosoitukset. Kuten aiemmin mainittiin, hän on niiden viiden jalkapalloilijan joukossa, jotka onnistuivat tekemään 50 maalia Englannin ammattilaisliigassa. Vuodesta 2010 lähtien hän on esiintynyt yli 70 kansallisessa ottelussa. Häntä pidetään Belgian jalkapallohistorian parhaana maalintekijänä 40 tehdyllä maalilla. Hän seurasi Belgian maajoukkuetta vuosina 2014 ja 2018 MM-kisoissa.

Plasi Anderlechtissä kaudella 2009–2010 hänet julkistettiin liigan parhaaksi maalintekijäksi ja auttoi joukkuettaan saavuttamaan 30. mestaruutensa. liiga. Vuonna 2011 hän liittyi Chelseaan. Hän sai mahdollisuuden pelata pääpelaajana ammattilaisliigassa ensimmäisen kerran toukokuussa 2012 Blackburn Roversia vastaan. Pelin lopussa hän oli riittävän pätevä omistamaan ottelun parhaan pelaajan tittelin.

E-mail: hi@familyfully.com