E-mail: hi@familyfully.com

Carlo Ancelottin profiili

Nimi Carlo Ancelotti
Syntymä 10. kesäkuuta 1959
Ikä 62 vuotta
Syntymäpaikka strong> Reggiolo, Italia
Korkeus 5 jalkaa 11 tuumaa
Carlo Ancelotti Twitter
Carlo Ancelotti Instagram
Carlo Ancelotti Facebook
Carlo Ancelottin verkkosivusto

Carlo Ancelotti on italialainen entinen jalkapalloilija, Real Madridin nykyinen päävalmentaja ja jota pidetään laajalti sellaisena maailman menestyneimmistä valmentajista.

Ancelotti on voittanut UEFA:n Mestarien liigan neljä kertaa managerina, voitti niin AC Milanissa vuosina 2003 ja 2007 ja sitten jälleen Real Madridissa vuonna 2014 ja 2022.

Hän on johtanut joukkueita viidessä Mestarien liigan finaalissa, maailmanensimmäisessä ottelussa, ja hän on ainoa manageri, joka on voittanut liigamestaruuden kaikissa Euroopan viidessä parhaasta liigassa – Englannissa (Chelsea), Italiassa (AC Milan) ), Espanja (Real Madrid), Saksa (Bayern München) ja Ranska (PSG).

H Minulla on myös menestynyt pelaajaura Parmassa, AS Romassa ja AC Milanissa, ja hän on johtanut Reggianaa, Parmaa, Juventusta, AC Milania, Chelseaa, Paris Saint-Germainia, Real Madridia, Bayern Müncheniä, Evertonia ja Napolia.

Ancelotti tunnetaan joustavuudestaan kokoonpanoissaan, sillä hän on päättänyt majoittaa tähtipelaajia aina kun mahdollista huolimatta henkilökohtaisesta mieltymyksestä 4-4-2-muodostelmaan.

Ancelottin alaisuudessa menestyneiden mahtavien pelaajien joukossa on ollut mm. Antonio Conte, Zinedine Zidane, Andrea Pirlo, Ashley Cole, Didier Drogba, Zlatan Ibrahimovic ja Sergio Ramos.

Carlo Ancelotti ja AC Milan

Ancelotti oli menestynyt keskikenttäpelaaja pelaajauransa aikana. Parmassa vuosina 1976–1979 pelatun loitsunsa jälkeen AS Roma nappasi hänet ja voitti Serie A:n kaudella 1982/83.

Ancelotti siirtyi AC Milaniin, missä hän oli vieläkin menestyneempi ja voitti liigan. 1987/88 ja 1991/92. Hän kuului myös joukkueeseen, joka voitti peräkkäin Euroopan cupit kaudella 1988/89 ja 1989/90. Ancelotti pelasi 26 ottelua Italian maajoukkueessa ja teki yhden maalin.

Päitettyään pelaajauransa Milanossa Ancelotti oli hallinnut Reggianan ja Parman ennen kuin hän otti ohjat Juventuksessa vuonna 1999.

Juve oli ankara kilpailija AC Milanille, jota Ancelotti piti jalkapalloperheenä. Omaelämäkerransa “Hiljainen johtaminen: Winning Hearts, Minds and Matches” mukaan Ancelotti piti Juven ympäristöä paljon liiketoiminnallisempana kuin rakkaassa Rossonerissa.

Lähtyään Juvenuksesta vuonna 2001 Ancelotti hänestä tuli AC Milanin manageri, jonka hän ohjasi UEFA:n Mestarien liigan mestaruuteen kaudella 2002/03, voittaen kovan kilpailijansa Inter Milanin välierissä ja Juventuksen finaalissa.

Ancelotti johti sitten AC Milanin vuoden 2003 voittoon. /04 Serie A:n mestaruus ja UEFA:n Mestarien liigan 2004/05 finaali, jossa he pahamaineisesti heittivät 3-0-johtoon ja hävisivät Liverpoolille rangaistuspotkukilpailuissa.

Milan kuitenkin kosti lopulta kaudella 2006/07, voitti Liverpoolin 2-1 saadakseen toisen Mestarien liigan mestaruuden Ancelottin johdolla.

Carlo Ancelottilla on Mestarien liigan pokaali vuonna 2007.
Kauden 2008/09 lopussa Ancelotti lähti Milanosta ja otti haltuunsa. uuden haasteen Chelseassa.

Lisää hopeaesineitä Chelsean kanssa

Chelsea oli alkanut ilmestyä valtavana voimana Englannin – ja todellakin eurooppalaisessa – jalkapallossa Ancelottin tuloa edeltävinä vuosina.

Kuitenkin peräkkäiset Valioliigan mestaruudet, jotka he voittivat Jose Mourinhon johdolla vuonna 2004/ 05 ja 2005/06 oli seurannut läheltä piti -tilanteita. Lisäksi Chelsea ei ollut vielä voittanut ensimmäistä UEFA:n Mestarien liigan mestaruuttaan.

Ancelotti johti Chelsean Valioliigaan ja FA Cupin tuplaukseen kaudella 2009/2010, kun se teki ennätysmäiset 103 maalia matkalla liigan kunniaan ja voittoon. Portsmouth 1-0 FA Cupin finaalissa. Mourinhon Inter Milan kuitenkin pudotti Bluesin UEFA:n Mestarien liigan 16 välierässä.

Carlo Ancelottilla on Valioliigan pokaali vuonna 2010.
Kaudella 2010/11 Chelsea putosi puolivälissä. kausi taantui valoisan kauden alun jälkeen ja sijoittui Valioliigassa toiseksi Manchester Unitedin jälkeen häviten myös Red Devilsille UEFA:n Mestarien liigan puolivälierissä. Ancelotti sai potkut kauden lopussa.

Lyhyt työjakso Paris Saint-Germainissa

Chelseasta lähdön jälkeen Ancelottilla oli tärkeä rooli muuttamassa Paris Saint-Germainista Ranskan jalkapallon hallitseva voima.

Hänen ohjauksessa seuralle saapuivat Thiago Silva ja Zlatan Ibrahimovic (molemmat allekirjoitettiin AC Milanista). Ancelotti johti PSG:n Ligue 1:n mestaruuteen kaudella 2012/13.

Toinen Mestarien liiga Real Madridin kanssa

Ancelotti seurasi Mourinhoa Real Madridissa ja peri joukkueen jolla oli vaikeuksia löytää yhtenäisyyden tunnetta vaikean kauden 2012/13 jälkeen.

Ancelotti johti heidät UEFA:n Mestarien liigan mestaruuteen kaudella 2013/14, mikä teki heistä ensimmäisenä seurana, joka on voittanut 10 Euroopan cupin voittoa. saavutus, joka tunnettiin pitkään nimellä “La Decima” (“kymmenes”), koska Real oli odottanut 10. mestaruuttaan edellisen Mestarien liigan mestaruuden jälkeen 12 vuotta sitten.

Suurin osan kaudesta 2014/15 , Real Madrid oli matkalla voittaakseen La Ligan, mutta lopulta Luis Enriquen kolminkertainen Barcelona kaatoi heidät. Tämä kausi osoittautui Ancelottin viimeiseksi Los Blancosissa.

Ancelotti Bayern Münchenissä

Ancelotti otti Bayern Münchenin johtoon ennen kautta 2016/17, Manchester Cityyn siirtyneen Pep Guardiolan tilalle. Italialainen ohjasi Bayernin Saksan Bundesliigan mestaruuteen kaudella 2016/17.

Kausi 2017/18 vaikea aloitus ja Bayern-leirissä vallitseva jännitys maksoivat lopulta hänen työpaikkansa edellisen kauden menestyksestään huolimatta.

p>

Carlo Ancelotti ja Napoli

Ancelotti seurasi Chelseaan siirtyvää Maurizio Sarria Napolin valmentajana ennen kautta 2018/19. Napoli sijoittui Serie A:n mestaruuskilpailussa kaukaiseksi toiseksi Juventuksen jälkeen ja aloitti seuraavan kauden huonosti.

Jännitykset alkoivat kasvaa omistajan Aurelio De Laurentiisin kanssa vuoden 2019 vaikean alun aikana/ 20 ja Ancelotti ilmoitti julkisesti, ettei hän hyväksy De Laurentiisin pyyntöä pelaajien vetäytymisestä ennen kuin he olivat löytäneet ratkaisun huonoon muotoonsa. Ancelotti sai potkut joulukuussa 2019, ja hänet nimitettiin myöhemmin Evertonin manageriksi myöhemmin samassa kuussa.

Evertonin kokeminen

Ancelotti otti haltuunsa Evertonin, joka oli laantunut puolivälissä. -taulukossa muutaman vuoden, vaikka se oli yksi Englannin historian menestyneimmistä seuroista, yhdeksän kärkisarjan mestaruutta voitettuaan.

Hän ei pystynyt nostamaan Evertonia yli 12:n kaudella 2019/20, joka päättyi myöhään Covid-19 pandemian vuoksi. Kuitenkin ennen ensimmäistä täyttä kaudellaan Ancelotti valvoi kulutushuippua, jonka seurauksena he tekivät sopimuksen James Rodriguezin, Abdoulaye Doucouren ja Allanin kaltaisten kanssa.

Evertonilla oli aikaisempia kuluja ennen Ancelottin saapumista. mutta yksikään manageri David Moyesin jälkeen ei ollut kyennyt saamaan pelaajansa hyytymään yhtä hyvin kuin Ancelotti, lukuun ottamatta Roberto Martinezia hänen hallituskautensa varhaisessa vaiheessa. Everton päätti kauden 2020/21 Valioliigassa 10. sijalla.

Kesäkuussa 2021 Ancelotti jätti Goodison Parkin 18 kuukauden johtamisen jälkeen palatakseen Real Madridiin toisen kerran Losin päävalmentajana. Blancot. Hän kuvaili muutosta “odottamattomaksi tilaisuudeksi” ja kiitti Evertonin henkilökuntaa ja faneja.

Takaisin Real Madridiin

Ancelotti ei onnistunut voittamaan La-voittoa. Liga ensimmäisessä loitsussaan Bernabeussa. Huolimatta eurooppalaisesta ja kotimaisesta menestyksestä, mukaan lukien Decima , tuntui, että hänen paluunsa oli suorittanut keskeneräisiä asioita.

Kausella 2021/222021/22 Ancelottin Real Madrid nosti liigan mestaruutta valtavalla 13 pisteellä ennen kilpailija Barcelona. Real voitti myös Supercopa de Espanan. Ancelotti on nyt voittanut kaikki kuusi Real Madridin saatavilla olevaa pääpalkintoa.

Ratkaisevaa on, että Ancelotti ajoi Los Blancosille 14:nnen Euroopan Cupin voiton dramaattisen matkan jälkeen Mestarien liigan pudotuspeleissä, joissa hän voitti PSG:n. Chelsea ja Manchester City.

Viniciuksen maali Liverpoolin 1-0-voitossa Pariisin finaalissa toi Realille viidennen Mestarien liigan yhdeksään vuoteen.

Henkilökohtainen elämä
Ancelottin poika Davide työskentelee apuvalmentajana Real Madridissa. Hänellä on myös tytär Katia. Erottuaan ensimmäisestä vaimostaan Luisa Gibellinistä hän meni naimisiin kanadalaisen liikenaisen Mariann Barrena McClayn kanssa Vancouverissa heinäkuussa 2014.

Raportoitu nettovarallisuus
Ancelottin uskotaan olevan arvokas noin 50 miljoonaa dollaria, ja hänen Real Madridin palkkansa noin 10,5 miljoonaa dollaria vuodessa.

The Sunin mukaan Ancelotti ansaitsi 11,5 miljoonan punnan peruspalkan Evertonissa, mikä teki hänestä Premier-sarjan neljänneksi parhaiten palkatun managerin Liiga.

Carlo Ancelotti News

  • Real Madridin valmentaja Carlo Ancelotti vahvistaa, että Eden Hazard kohtaa Mallorcan.
  • Carlo Ancelotti: Real Madrid on valmis Celticin “intensiivisyyteen” Mestarien liigan ottelussa
  • Antonio Rudiger vahvistaa hylänneensä Barcelonan muutoksen tänä kesänä, “Se oli Real Madrid tai ei mitään”
  • Antonio Rudiger vahvistaa Real Madridin muuttaa, hyväksyy neljän vuoden sopimuksen Euroopan mestareiden kanssa
E-mail: hi@familyfully.com